LAB Micellair Water
Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

New LAB Micellair Water (25 ml) View larger

LAB Micellair Water (25 ml)

New

Een mooie huid begint bij een goede skincare routine- verzorg uw huid met de Inglot Lab Micellair Water, ook wanneer u op reis bent! Vandaar deze handige travel size.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de huid goed te reinigen. Daarom komt Inglot nu met de Inglot LAB Micellair Water. Door de micellair molecule, die werken als magneten voor vuil, alle onzuiverheden en overmatig talg reinigt u de huid grondig zonder er een plakkerig gevoel aan over te houden. De Micellair Water is vereikt met babassu oil, betaine en saffraan extract wat zorgt voor extra voeding voor de huid. Micellair Water is ook geschikt voor het verwijderen van waterproof make up. Bij het gebruik van deze Micellair Water word de natuurlijk pH level van de huid vernieuwd, de huid elasticiteit zichtbaar verbeterd en kunt u genieten van een zachte en verzorgde huid. Micellair Water is geschikt voor alle huidtypes.

Prijs: 4,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

LAB Micellair Water (25 ml)

LAB Micellair Water (25 ml)

Breng de LAB Micellair Water aan op een watje en masseer het zachtjes over de huid met ronde bewegingen. Ontspan en geniet van een gevoede en gezond uitziende huid!!

Gerelateerde producten