20% KORTING OP ALLE OOGSCHADUWS - CODE: EYES22

Toont 1 - 10 van 10 producten

Een perfect gladde huid is de basis van een mooi passende make-up. Afhankelijk van de behoeften van jouw huid kun je met professionele primers zoals de Under Makeup Base, Mattifying Under Makeup Base, Under Makeup Base SPF20, HD Corrective Makeup Base en de Moonlight Illuminating Face Primer gemakkelijker en vlekkeloos jouw foundation aanbrengen, wat zorgt voor een betere hechting van jouw foundation en een langdurig effect in alle omstandigheden.

Kies bijvoorbeeld voor de vette huid de Mattifying Under Makeup Base, corrigeer kleuroneffenheden met de HD Corrective Makeup Base of kies voor een mooie Illuminating Primer voor een subtiele glow en diepe verzorging.

Wil je ook in de winter een standaard SPF onder jouw makeup? Met de Under Makeup Base SPF20 heb je een primer en SPF in één.

Ook voor onder de oogmakeup is een primer onmisbaar, hierdoor blend de oogschaduw moeiteloos en dit zorgt ervoor dat de make up niet ophoopt in de lijntjes gedurende de dag.

Kies bijvoorbeeld voor vettere oogleden de Eyeshadow Keeper, voor een oogprimer met directe kleurcorrectie kies je voor de Eyeshadow Base. 

Onder de lipstick zorgt de HoldOn Lipprimer voor een gladde liphuid en een sterke hechting van het lipproduct zonder uitlopen in de lijntjes, bovendien heeft de HoldOn Lipprimer een verzorgend en verzachtend effect op de lippen.

Toont 1 - 10 van 10 producten

Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*