Toont 1 - 15 van 15 producten

Make-up poeder zorgt ervoor dat je make-up look er meer af uitziet. De powder is de finishing touch. Je kunt kiezen uit verschillende finishes die passen bij jouw huid en het effect dat je wilt bereiken. Daarnaast absorbeert poeder het overtollig talg en neemt de zichtbare glans weg. Hierdoor krijg je een mooi mat effect. Ook blijft je make-up langer goed zitten terwijl het de huid egaliseert en imperfecties verbergt. 

Een ander groot voordeel van make-up poeders is het corrigeren van verkleuringen in het gezicht. Je huid ziet er direct gaaf en egaal uit. Daarnaast voelt de huid ook gladder aan en is het makkelijker op blush & bronzing powders aan te brengen en te blenden. Met een goede poeder kan je ook regelmatig je make-up bijwerken gedurende de dag.

Afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken, kan je kiezen voor loose- of pressed powder. Een losse poeder geeft minder dekking, een matterend effect en tegelijkertijd meer glinsteringen. De losse poeder werkt erg efficiënt doordat je weinig hoeft te gebruiken en het snel en gemakkelijk kunt aanbrengen. Daarnaast heeft het een hele fijne en zachte textuur. Ook geschikt om te "baken". Een pressed powder geeft meer dekking, maar een iets minder matterend effect en kleinere glinsteringen. Daarnaast is de pressed powder makkelijker om mee te nemen voor snelle touch-ups, is het minder rommelig en geeft het een fijne creamy finish. Hierdoor mengt het mooi met de huid.

Toont 1 - 15 van 15 producten

Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*