Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Glitter Nail Enamel

New

Glitter Nagellak

Ready to shine?

Binnenkort een feestje? Gebruik de Glitter Nail Enamels om nog meer op te vallen. Mooi gelakte nagels blijven een trend en met deze glitter nagellak geef je een spectaculair effect dankzij de shimmering deeltjes.

De collectie Glitter Nail Enamels met glinsterende deeltjes is een combinatie van een transparante basis met multidimensionale deeltjes van verschillende groottes, vormen en kleuren.

Gebruik de lak rechtstreeks op je nagel of over je nagellak heen voor een extra effect. Door de speciale techniek is de nagellak ook geschikt voor gel- of hybride nagels.

Eigenschappen & voordelen

  • Ultieme glitter finish
  • Shimmering deeltjes
  • Transparante basis
  • Te combineren met gekleurde nagellak
  • Geschikt voor gel nagels

Inhoud:

8 ml/0.27 US FL OZ

Prijs: 8,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

Glitter Nail Enamel

Glitter Nail Enamel

Breng de nagellak rechtstreeks op de nagel aan en krijg een subtiel, glanzend effect. Als je een gedurfde, unieke en aansprekende nagel wilt krijgen, gebruik de lak dan in combinatie met je favoriete kleur. Dankzij eerder gebruikte, diepe tinten, zullen de sprankelende deeltjes nog meer opvallen. Dankzij de formule kan het product ook op gel- en hybride nagels worden gebruikt. Perfect te gebruiken in combinatie met onze INGLOT nagellakken en top coats.

Gerelateerde producten