Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

JLO Freedom System Eye Shadow Pearl

New

Creëer een oogverblindende look met deze JLO Freedom System Eye Shadow Pearl. De intense kleur van deze oogschaduws zorgt voor extra dimensie in je make-up. Maak je look compleet met een mooie glanzende finish! Speel met de verschillende kleuren voor een prachtige look. 
Ga aan de slag met verschillende kleuren en maak prachtige looks geïnspireerd op Jennifer Lopez (of andere celebrity’s). Ga voor een altijd mooie smokey eye of wees creatief met verschillende kleuren en looks. 

Met het unieke JLO Freedom System palette kan je je eigen JLO look samenstellen. Het JLO pallet shop je hier.

Dit product is vrij van parabenen, niet op dieren getest en bovendien zijn kleurnummer J301, J305, J307 en J339 Vegan Friendly! 


Verkrijgbaar in verschillende kleuren:
• J301 Pink Satin
• J303 Deep Amethyst
• J305 Ivory
• J307 Lilac Grey
• J339 Copper

Prijs: 4,50 €

-50%

9,00 €

Recensies

Schrijf uw recensie

JLO Freedom System Eye Shadow Pearl

JLO Freedom System Eye Shadow Pearl

Gebruik de Inglot Eye Brushes voor het aanbrengen of blenden van alle Inglot Eyeshadows. Voor een langdurig resultaat kun je het beste - vóór het aanbrengen van de oogschaduw - de Eye Make-up Base gebruiken. Het is ook mogelijk om m.b.v. Duraline van een oogschaduw een intense eyeliner te maken. Gebruik hiervoor Brush 17TL of 31T.