Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

JLO Pure Pigment Eye Shadow

New

Deze hoog geconcentreerde, losse kleurpoeders bestaan voor bijna 90% uit puur pigment. Afhankelijk van de applicatie kun je met deze Eye Shadows subtiele tot ultra-intense resultaten creëren. Mix de poeder met een druppeltje Duraline om het product vloeibaar te maken (voor bijvoorbeeld een knallende eyeliner of een extreem dekkende oogschaduw). 

Let op! Pigmenten worden afgevuld op basis van gewicht in plaats van volume. De potjes kunnen daarom minder vol lijken door de uiteenlopende samenstellingen van verschillende kleuren. 

Dit product is vrij van parabenen, niet op dieren getest en bovendien is kleurnummer J411 Vegan Friendly.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren:
• J401 Silver Dollar
• J403 Ethereal
• J409 Cosmic Glow
• J411 Blazing Rose
• J405 Celestia

Prijs: 12,35 €

-35%

19,00 €

Recensies

Schrijf uw recensie

JLO Pure Pigment Eye Shadow

JLO Pure Pigment Eye Shadow

Gebruik de Inglot Eye Brushes voor het aanbrengen of blenden van alle Inglot Eyeshadows. Voor een langdurig resultaat kun je het beste, vóór het aanbrengen van de oogschaduw, een Inglot Eyeshadow Base gebruiken. Het is ook mogelijk om - in combinatie met de Inglot Duraline - van het pigment een vloeibare eyeliner of mega-intense oogschaduw te maken.

De meest ideale brush voor het aanbrengen van de AMC Pure Pigment Eye Shadow is make up brush 45S, doordat het een silconen borstel is blijven de glitters er goed op zitten en kan je de glitters nauwkeurig aanbrengen!