Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Freedom System Camouflage Concealer

New

Maak kennis met een fantastische aanvulling op onze Freedom System - Camouflage Concealer. Ontworpen om oneffenheden van de huid te verbergen, de Camouflage Concealer is verkrijgbaar in een breed scala van huidkleurige tinten evenals speciale corrigerende tinten. De Camouflage Concealer biedt een sterke dekking en zorgt voor een langdurig effect van perfect afgedekt verkleuringen, roodheid, vlekken en dit allemaal zonder de huid uit te drogen.

De Camouflage Concealer is beschikbaar voor elke huidskleur, alle kleuren kunnen met elkaar gemengd worden en zijn op elkaar afgestemd. 


De tinten 101-105 en 122-123 worden gebruikt als een eerste stap in het camoufleren van oneffenheden van de huid. Dek vervolgens af met een foundation of poeder die overeenkomt met je huidskleur.
De tinten 106-120 en 124-126 kunnen gebruikt worden onder of boven de foundation.

Dit product is onderdeel van de Freedom System Collectie. Shop hier een geschikt palette.

Dit product is vrij van parabenen, niet op dieren getest en bijna alle kleuren zijn Vegan Friendly! Kleurnummer 104, 105, 122-124 en 126 zijn niet Vegan.

Prijs: 8,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

Freedom System Camouflage Concealer

Freedom System Camouflage Concealer

Breng de Camouflage Concealer aan met penseel 22T. Afhankelijk van de gekozen kleur kan de Camouflage Concealer zowel voor als na het aanbrengen van de foundation worden gebruikt.