Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Everlight Mousse Foundation

New


Met de Everlight Mousse Foundation kan je een perfecte ​​lichte en subtiele dekking creëren aangezien het product zich aanpast aan de huidstructuur. De mousse textuur maakt de applicatie makkelijk en soepel met een perfecte matte afwerking. Zorgvuldig gekozen ingrediënten zoals vitamine E en arganolie houden de huid gevoed en gehydrateerd. Dit samen geeft het resultaat van een zijdeachtige, zachte huid met een optimale frisse uitstraling. Geschikt voor de gevoelige huid.


Dit product is vrij van parabenen, niet op dieren getest en Vegan Friendly! 

Prijs: 9,50 €

-50%

18,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

Everlight Mousse Foundation

Everlight Mousse Foundation

Afhankelijk van de gewenste dekking kun je de volgende penselen gebruiken voor het aanbrengen van de foundation. Voor een transparante dekking, gebruik penseel 27TG of de Inglot Pro Blending Sponge; voor een medium dekking, gebruik penseel 16BJF; voor een volledige dekking, gebruik penseel 21T.

Breng de foundation aan op een gereinigde, gehydrateerde huid of over de Inglot Under Makeup Base voor het meest natuurlijke resultaat.

Gerelateerde producten