Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Body Pigment Powder PEARL

New

Intens gepigmenteerde kleurpoeders die perfect hechten aan de huid en langhoudend zijn. Dit product kan afzonderlijk gebruikt worden, maar ook in combinatie met andere tinten, zodat je eenvoudig de gewenste kleur kunt creëren. De zachte, olievrije formule garandeert een egale dekking met een parelachtige finish en maakt het aanbrengen van de poeder zeer gemakkelijk.

Let op! Pigmenten worden afgevuld op basis van gewicht in plaats van volume. De potjes kunnen daarom minder vol lijken door de uiteenlopende samenstellingen van verschillende kleuren.

Dit product is vrij van parabenen, niet op dieren getest en Vegan Friendly!

Let op: de volgende kleurnummers zijn niet Vegan: 212 & 323.

Prijs: 14,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

Body Pigment Powder PEARL

Body Pigment Powder PEARL

Gebruik de Inglot Eye Brushes voor het aanbrengen of blenden van alle Ingot Body Pigment Powders. Voor een langdurig resultaat, en eventueel gebruik op de oogleden, kun je het beste vóór het aanbrengen van het pigment een Inglot Eyeshadow Base gebruiken. Het is ook mogelijk om - in combinatie met de Inglot Duraline - van een Body Pigment een vloeibare eyeliner te maken. Uiteraard zijn alle pigmenten zeer geschikt voor body art.

Gerelateerde producten