AMC Multicolour System Highlighting Powder
Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Sale! AMC Multicolour System Highlighting Powder 84 View larger

AMC Multicolour System Highlighting Powder

New

Een multifunctioneel palette met vijf glanzende tinten die perfect gebruikt kunnen worden om delen van het gezicht, de ogen en de décolleté te highlighten. De zachte formule van dit product zorgt voor een comfortabel gevoel op de huid en de prachtige kleuren staan flatterend bij lichte tot donkere huidtinten. De kleuren in dit palet hebben een eigen intensiteit en zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar kunnen ook met elkaar geblend worden, waardoor dit palette dé finishing touch is voor elke look.

(AMC = Advanced Make-up Components)

Dit product is vrij van parabenen en niet op dieren getest.

Prijs: 12,60 €

-40%

20,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

AMC Multicolour System Highlighting Powder

AMC Multicolour System Highlighting Powder

Gebruik penseel 24SS voor het aanbrengen van de AMC Multicolour Highlighting Powder. Penseel 24SS heeft 2 kanten. Gebruik de grote kwast om de 5 kleuren door elkaar heen te mengen, om vervolgens plaatselijk aan te brengen op het voorhoofd, de neusbrug of als blush. Gebruik de kleine kwast voor het aanbrengen van 1 enkele kleur om bepaalde delen van het gezicht extra te benadrukken.