Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Soft Precision Eyeliner

New

Soft Precision Eyeliner

Een zacht oogpotlood met een intense, langhoudende kleur. Dit oogpotlood heeft een milde textuur en is gemakkelijk aan te brengen op de huid. De Soft Precision Eyeliner is vooral populair vanwege de zachte textuur van het oogpotlood. Hierdoor kan je gemakkelijk de eyeliner aanbrengen zonder dat het vervelend aanvoelt. Daarnaast is de intense dekking erg geliefd. Bij dit oogpotlood trek je snel een mooie lijn, welke perfect gedekt is. Zorg ervoor dat het oogpotlood mooi scherp blijft door deze regelmatig te slijpen met de INGLOT puntenslijper.

Eigenschappen & voordelen

  • Zacht oogpotlood
  • Intense kleur
  • Langdurige dekking
  • Milde textuur
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Gemakkelijk verschillende looks
  • Vrij van parabenen

Inhoud:

1.13 g/0.04 US OZ

Prijs: 10,99 €

Recensies

Kwaliteit 
2018-12-09

Super fijn

Het oogpotlood is zacht waardoor het heel fijn aanbrengt. Ik gebruik hem vooral voor de onderste wimperrand en de Inglot liquid eyeliner voor de bovenste wimperrand. Blijven beide mooi zitten de dag door.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Soft Precision Eyeliner

Soft Precision Eyeliner

Voor het beste resultaat maak je een stippellijn langs je bovenste wimperrand, gebruik penseel 80HP of 18SS en verbind de stipjes aan elkaar, zodat er een natuurlijke lijn ontstaat. Voor een meer dramatische en brutale look, trek je ook een lijn langs je onderste wimperrand die je vervolgens mooi vervaagt. Gebruik om te slijpen een dubbele puntenslijper.

Tip: blend de eyeliner wanneer je een smoky eye maakt.

Gerelateerde producten