Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Individual Eyelashes

New

Individual Eyelashes

Kunstwimpers zijn absoluut essentieel voor een perfecte oogmake-up. Hiermee creëer je een prachtige opvallende oogopslag. Je benadrukt je ogen door je eigen look te creëren. De Individual Eyelashes zijn losse wimpertjes die worden aangebracht tussen je eigen natuurlijke wimpers. Of je nu meer volume of langere lashes wilt, dankzij de verschillende varianten kun je vanaf nu je persoonlijke wimperlook creëren. 

Eigenschappen & voordelen

  • Losse wimpers
  • Individueel aanbrengen
  • Volume
  • Verlenging dankzij nepwimpers
  • Creëer je eigen look

Materiaal

(F = Feather, S = Synthetic, N = Natural)

Prijs: 12,99 €

Recensies

Schrijf uw recensie

Individual Eyelashes

Individual Eyelashes

Je ogen worden nóg mooier als je je eigen wimpers eerst krult met de Inglot Eyelash Curler. Haal de Inglot Eyelashes voorzichtig uit de verpakking (liefst met een Inglot Tweezer), trek niet aan de haartjes maar aan het gedeelte waaraan de haartjes zijn bevestigd. Pak één voor één de nepwimpers uit de verpakking en voorzie ze van een klein beetje wimperlijm. Plaats ze vervolgens tussen de eigen wimperhaartjes. Tip: zo'n twintig seconden laten drogen voor je de wimper opplakt. Druk de wimper voorzichtig aan met een wattenstaafje of Inglot Tweezer.