20% KORTING OP ALLE OOGSCHADUWS - CODE: EYES22

O2M Breathable Nail EnamelKies voor mooie en gezonde nagels met de INGLOT O2M Breathable Nail Enamel. Deze unieke nagellak laat water en zuurstof door. Hierdoor kan de nagel ademen en beschadigt deze niet. Je nagels blijven in de beste conditie.

Ontstaan zuurstof- en waterdoorlatende nagellak

De zuurstof- en waterdoorlatende nagellak is bedacht door gekwalificeerde wetenschappers. Zij vonden het vervelend dat de nagels steeds opnieuw gelakt werden en daardoor erg beschadigden. Om dit te voorkomen bedachten ze een goede module waarbij de nagels niet meer beschadigen. De module is gebaseerd op de ingrediënten van contact lenzen, deze zorgen voor;

  • verhoogt de luchtpermeabiliteit van de nagellak aanzienlijk
  • zorgt voor waterdoorlaatbaarheid
  • vergemakkelijkt de verspreiding van de lak
  • vermindert de dichtheid

Officieel getest & geanalyseerd

Deze combinatie van ingrediënten en unieke module is uitgebreid getest en geanalyseerd door wetenschappers van de International Center of Electron Microscopy for Materials Science op de AGH University of Science and Technology.
Hieruit bleek dat de O2M Breathable Nail Enamel heeft een doorlatende oppervlakte. De doorlatende poriën verschillen in grootte en aantal, maar meestal varieert de diameter tussen de 10-70 micrometer. Hoe dunner de nagellak laag, hoe groter de diameter van de poriën.

Duurzame nagellak

Gebruik de zuurstofdoorlatende nagellak samen met de nagellakbasis om nog langer te genieten van je manicure. Bereik een klassiek glanzende manicure met een laagje O2M Top Coat. Ook deze producten zijn zuurstof- en waterdoorlatend.

Vegan & halal nagellak

De O2M nagellak is 100% veganistisch. Onze vegan nagellak bevat geen dierlijke ingrediënten en is dierproefvrij.

Onze ademende nagellak is ook officieel Halal gecertificeerd. Dit houdt in dat de nagellak voldoet aan alle eisen, zowel qua ingrediënten als productie. Deze vegan nagellak is dan ook vrij van dierlijke producten, dierproefvrij en bevat geen alcohol. Daarnaast voldoet de nagellak aan de eisen voor het gebedsritueel. De nagellakken worden in eigen fabriek geproduceerd waardoor we dit ook altijd kunnen waarborgen dat dit een Halal nagellak is.

Op zoek naar natuurlijke nagellak?

Wist je dat INGLOT ook een natuurlijke nagellak in het assortiment heeft? Deze nagellak is voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is helemaal veganistisch. Ontdek de Natural Origin Nail Polish.

Bekijk O2M Breathable Nail Enamel


Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*