Over INGLOT 

Make-up is a playground, and you rule the game, dát is het motto van INGLOT. Wees uniek, maak plezier en boven alles, wees jezelf! Bij INGLOT vind je een breed assortiment van innovatieve, veganistische make-upproducten die net zo uniek zijn, als jij bent!

Als merk waarderen we de individualiteit van onze klanten en bieden we een breed scala aan producten van topkwaliteit. We staan ​​bekend om onze innovatieve benadering van cosmetica en ons ruime aanbod. Wij zijn de pioniers in het concept van gepersonaliseerde make-uppaletten die bekend staan ​​als Freedom System, unieke Duraline en de beroemde AMC Eyeliner Gel, een van de meest populaire eyeliners over de hele wereld.

Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen - virtueel en fysiek. Daarom kunnen make-upliefhebbers ons vinden in 90 landen op meer dan 950 locaties, van Hoog Catharijne in Utrecht tot Times Square in New York. We blijven onze verkoopkanalen zowel online als offline ontwikkelen en uitbreiden.

We werken samen met bekende modeontwerpers en huizen als Kenzo en Coach. Al vele jaren zijn we backstage actief bij diverse Broadway-musicals in New York. Daarnaast hebben we samen met Jennifer Lopez een exclusieve make-up lijn gelanceerd.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten, met een grote variëteit van kleuren. We testen geen producten of componenten van onze producten op dieren - u vindt ons vermeld als een van PETA's dierproefvrije merken. Ongeveer 60% van ons assortiment is veganistisch, gecertificeerd door V-Label, de wereldwijd erkende organisatie.

We hebben ook het Halal-certificaat, dat het grootste deel van ons assortiment dekt. 95% van onze producten worden gemaakt in gespecialiseerde en moderne laboratoria en productiefaciliteiten.

 

INGLOT Winkels

INGLOT Utrecht = 030-7370762
INGLOT Veenendaal = 0318-769286

Meet the team:

Store Manager & Make-up Artist Samantha - Utrecht

Ik ben Samantha en ik ben storemanager van de INGLOT winkel in Utrecht en Veenendaal. Ik werk met veel plezier voor INGLOT! Vooral het klantencontact dat je maakt op een dag vind ik super. Dagelijks ben ik bezig met workshops en om ieder persoon zijn/haar eigen schoonheid te laten zien.

Ik zorg er samen met mijn team voor dat er altijd een gezellige sfeer is in de winkels, en iedereen het juiste advies krijgt die ze verdienen. Het team ondersteunen, begeleiden en het beste bij ze naar boven te halen doe ik het liefste, zodat ook u de beste adviezen ontvangt. 

Ik hoop je snel te zien in de winkel, wellicht bij een van onze workshops!

Nina team INGLOT

Make-up Artist Nina-Li - Utrecht

Mijn naam is Nina-Li, een student, foodie met een passie voor make-up.
Vanaf 2020 ben ik Beauty Advisor bij INGLOT in de store in Utrecht.
Na een aantal jaar voor verschillende merken te hebben gewerkt wilde ik eens iets anders proberen. Maar na mijn eerste dag achter een bureau, begonnen mijn handen alweer te jeuken. Toen besloot ik om bij INGLOT te gaan werken & I love it! Je kan je helemaal uitleven met het ruime aanbod aan kleuren om dagelijkse looks te creëren of je creative self te laten spreken met bold colours and lots of glitter!

Mijn favoriete producten zijn de pigmenten, eyeliner gel en Duraline. Wil jij weten waarom ze mijn favorieten zijn? Voel je vrij om langs te komen of maak een afspraak! Ook kan je een workshop volgen, waarbij één van ons jou en je vrienden/vriendinnen/familie leren hoe jullie je eigen personalized look kunnen creëren.

See you soon! & remember ‘make-up is for everyone & creativity has no rules’.

Make-up Artist Peggy - Veenendaal

Hoi mijn naam is Peggy! Ik ben 31 jaar en kom oorspronkelijk uit Nijmegen. Make-up is al heel veel jaren één van mijn grootste passies. Ik hou ervan om allerlei soorten looks te creëren. Begin 2019 besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik begonnen als Beauty Advisor voor verschillende merken. INGLOT is al jaren een van mijn favorieten en toen ik de kans kreeg om ervoor te mogen werken twijfelde ik geen moment! Ik vind het geweldig om klanten persoonlijk advies te geven. Ben jij toe aan een nieuwe look? Maak dan een afspraak voor een workshop in een van onze winkels en mijn collega’s of ikzelf zullen jou daarbij helpen!

Assistant Store Manager & Make-up Artist Emilia - Utrecht

Hiya,

My name is Emilia and you can spot me in the Utrecht store. Animal loving crazy, with a bad sense of humour and curiosity for all things odd. I’ve been part of the INGLOT – team here in the Netherlands since 2018. Joining the team in the Netherlands was a very natural and easy transition for me – I worked for INGLOT also back in Finland and have a very deeply rooted love for the brand. As a person full of affection towards animals, INGLOT being cruelty-free and mostly vegan, is something I hold close to heart.
My speciality comes down on bold combinations of colour and texture. Anything with a little twist, just to keep things a little more interesting.

Always up for a chat, you’ll know where to find me!

P.S. While testing on the amazing products, be prepared to show me pictures of your pets.Make-up Artist Vicky - Veenendaal

Hoi mijn naam is Vicky en ik werk sinds 2021 bij INGLOT.

Na enige tijd als beauty adviseur gewerkt  te hebben kon ik bij Inglot terecht en wat ben ik hier blij mee. Ik ben helemaal weg van het merk en het voelt alsof ik hier al jaren werk. 

Het fijne aan INGLOT vind ik het ruime aanbod aan producten. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Persoonlijk ben ik helemaal weg van de pure pigment eyeshadows en de lab spotlight drop face oil. Door de face oil te gebruiken samen met mijn foundation krijg ik de mooiste natuurlijke look met natuurlijk de perfecte glow want wie wil dit nu niet! 

Het meeste plezier beleef ik bij het geven van een workshop. Ik vind het heerlijk om met de klanten te kletsen en ondertussen de mooiste looks te creëren. 

Wil jij nu ook een van mijn favorieten uitproberen of ben je nieuwsgierig geworden naar het merk twijfel dan niet en kom langs. 

Hopelijk tot snel! 

Rayon Manager Helene

Mijn naam is Helene. Ik heb een superleuke afwisselende functie bij INGLOT en werk hier dan ook met veel plezier! Enerzijds werk ik als Rayon Manager, hierbij ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de personeelsbezetting en het samenstellen van het geweldig leuke INGLOT team voor onze winkels. Daarnaast verzorg ik o.a. de trainingen op de winkelvloer. Dit alles uiteraard als ondersteuning van onze Storemanagers, samen begeleiden wij nieuw talent en zorgen ervoor dat onze winkels tiptop in orde zijn. Anderzijds ben ik ook verantwoordelijk voor de accounts en onderhoud ik samen met ons hoofdkantoor het contact met de scholen en partners. Wanneer je voor een afspraak naar de winkel komt, zal je mij dan ook treffen!Zie ik je snel?

Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*