20% KORTING OP ALLE OOGSCHADUWS - CODE: EYES22

Make-up parabeenvrij

Bij INGLOT hebben wij GEEN chemische bewaarstoffen in onze producten. Dit houdt in dat al onze producten parabeenvrij zijn. Parabenen zorgen ervoor dat een product langer houdbaar blijft. Toch blijkt dat dat parabenen een negatieve invloed op de huid kunnen hebben.

Heb je last van een rode huid of jeukende ogen na het opdoen van je make-up? Het is mogelijk dat jouw huid niet goed reageert op parabenen. Je krijgt dan bijvoorbeeld een geïrriteerde, rode huid. Deze allergische reactie wordt dan veroorzaak door parabenen in cosmetica.

Wij kiezen liever voor cosmetica waarvan je 100% zeker weet dat je huid daar niet slecht op zal reageren. Vandaar dat al onze items parabeenvrij zijn. Door natuurlijke ingrediënten toe te voegen aan onze producten, blijven onze producten als nog lang houdbaar.

Onze make-up items hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. We maken geen gebruik van schadelijke ingrediënten. Onze items zijn dan ook ontwikkeld door de oprichter van INGLOT, een echte chemicus met ontzettend veel verstand van ingrediënten. Hij heeft natuurlijke ingrediënten gebruikt. Nog steeds worden onze items in onze eigen fabriek in Polen geproduceerd om dit te waarborgen.


Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*