INGLOT Make-up kofferBen je op zoek naar een professionele make-up koffer voor al jouw make-up items? Ga je regelmatig op reis of ben je een professionele visagist? Dan ben je vast op zoek naar een make-up koffer die praktisch is, waar alles goed opgeborgen is en die je makkelijk mee kunt nemen. INGLOT heeft een ruim assortiment aan make-up koffers. Kies de koffer die bij je past!

Grotere en kleinere make-up koffers

Heb je moeite om je make-up in één make-up tasje te proppen? Dan is een kleine make-up koffer wellicht iets voor jou. Hierin kan je gemakkelijk al je make-up kwijt en daarnaast is een kleine make-up koffer gemakkelijk mee te nemen. Ben je professioneel visagist of ben je een ongelooflijke make-up liefhebber? Dan is een grote, professionele make-up koffer ideaal.  

Makkelijke make-up koffer voor onderweg

Wanneer je vaak onderweg bent, is een praktische make-up koffer ideaal. Wij hebben meerder koffers die handig zijn voor onderweg. Een make-up rugzak is bijvoorbeeld ook heel fijn. Deze neem je overal mee naar toe en heeft een fijne indeling. Je kunt ook kiezen voor een make-up koffer op wieltjes. Alle make-up koffers hebben een handige indeling, verschillende binnenvakken of uitschuifbare vakken en handgrepen.

De make-up koffers van INGLOT zijn zeer geschikt voor professionele make-up artiesten/visagisten. De koffers bieden je de mogelijkheid om deze netjes op te bergen en gemakkelijk mee te nemen.

bEKIJK Make-up Koffers


Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*