Make-up Artist Emilia - Utrecht

Hiya, my name is Emilia – I am a Finnish MUA with twisted and very bad sense of humor and 24 years of age. You can spot me working in the Utrecht – store. I’ve been a part of the Inglot Team here in the Netherlands for almost 2 years. My love for the brand and products is very deeply rooted, as I also worked with Inglot back in my home country. My specialty comes down on bold eye looks with different combinations of colour and texture. My current favorites would have to be the new Stick Highlighter, HD Primers and the AMC Pure Pigment Eyeshadows. Always up for a good chat and laughs, you’ll know where to find me!

Nina team INGLOT

Make-up Artist Nina-Li - Utrecht

Mijn naam is Nina-Li, een student, foodie met een passie voor make-up.
Vanaf 2020 ben ik Beauty Advisor bij INGLOT in de store in Utrecht.
Na een aantal jaar voor verschillende merken te hebben gewerkt wilde ik eens iets anders proberen. Maar na mijn eerste dag achter een bureau, begonnen mijn handen alweer te jeuken. Toen besloot ik om bij INGLOT te gaan werken & I love it! Je kan je helemaal uitleven met het ruime aanbod aan kleuren om dagelijkse looks te creëren of je creative self te laten spreken met bold colours and lots of glitter!

Mijn favoriete producten zijn de pigmenten, eyeliner gel en Duraline. Wil jij weten waarom ze mijn favorieten zijn? Voel je vrij om langs te komen of maak een afspraak! Ook kan je een workshop volgen, waarbij één van ons jou en je vrienden/vriendinnen/familie leren hoe jullie je eigen personalized look kunnen creëren.

See you soon! & remember ‘make-up is for everyone & creativity has no rules’.

Rayon Manager Helene

Mijn naam is Helene. Ik heb een superleuke afwisselende functie bij INGLOT en werk hier dan ook met veel plezier! Enerzijds werk ik als Rayon Manager, hierbij ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de personeelsbezetting en het samenstellen van het geweldig leuke INGLOT team voor onze winkels. Daarnaast verzorg ik o.a. de trainingen op de winkelvloer. Dit alles uiteraard als ondersteuning van onze Storemanagers, samen begeleiden wij nieuw talent en zorgen ervoor dat onze winkels tiptop in orde zijn. Anderzijds ben ik ook verantwoordelijk voor de accounts en onderhoud ik samen met ons hoofdkantoor het contact met de scholen en partners. Wanneer je voor een afspraak naar de winkel komt, zal je mij dan ook treffen!

Zie ik je snel?

Make-up Artist Marwa - Utrecht

Mijn naam is Marwa en mijn vaste store is in Utrecht. Ik ben daar zo'n 3 á 4 dagen in de week te vinden, tussen de mooie kleuren van INGLOT op Hoog Catharijne. 

Na 2 jaar met andere merken gewerkt te hebben, kwam INGLOT op mijn pad.

Al vrij snel was ik nummer 1 fan. De producten zijn namelijk (met mijn moeilijke huid) top. Ik kan alles gebruiken (écht alles), omdat de producten vrij van parabenen zijn. Eindelijk! Mijn huid is na onze skincare flink vooruitgegaan. De Face Drop Oil van INGLOT LAB mijn favoriet. Het helpt tegen mijn droge huid, maar maakt mijn huid niet vet. Als ik allergie plekjes heb op mn wang heb, helpt de Face Drop Oil om het genezingsproces te versnellen, dit door het vocht dat het inbrengt. Kortom a must try! 

Kom gezellig een keer langs en ik laat je mijn andere favorieten zien, geef je tips&tricks of geef je een gezellige workshop! 

Tot snel!

Make-up Artist Peggy - Veenendaal

Hoi mijn naam is Peggy!

Ik ben 31 jaar en kom oorspronkelijk uit Nijmegen.

Make-up is al heel veel jaren één van mijn grootste passies. Ik hou ervan om allerlei soorten looks te creëren. Begin 2019 besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik begonnen als Beauty Advisor voor verschillende merken.

INGLOT is al jaren een van mijn favorieten en toen ik de kans kreeg om ervoor te mogen werken twijfelde ik geen moment!

Ik vind het geweldig om klanten persoonlijk advies te geven.

Ben jij toe aan een nieuwe look?

Maak dan een afspraak voor een workshop in een van onze winkels en mijn collega’s of ikzelf zullen jou daarbij helpen!

Store Manager Samantha - Utrecht

Ik ben Samantha en ik ben storemanager van de INGLOT winkel in Utrecht. Ik werk met veel plezier voor INGLOT! Vooral het klantencontact dat je maakt op een dag vind ik super. Dagelijks ben ik bezig met workshops en om ieder persoon zijn/haar eigen schoonheid te laten in zien. We laten zien hoe hij/zij dat nog meer kan benadrukken met ons advies, ik vind dit het mooiste aan mijn beroep.

Het fijne aan INGLOT is dat we een groot assortiment hebben waardoor er voor iedereen iets passends is, van naturel tot extreem. Mijn favoriete producten zijn;HD Lip Tint Matte. Ik vind het heerlijk als ik s´ochtends mijn lipstick op doe en de rest van de dag niet meer hoef bij te werken. Duraline: Zo voorkom ik het uitdrogen van mijn eyeliner, browliner gel en mascara. Ook gebruik ik bij een aantal looks de duraline in combinatie met oogschaduws en/of pigmenten om de kleuren intenser te maken. LAB Spotlight Drop Face Oil: Deze oil gebruik ik altijd in combinatie met mijn foundation (HD Perfect Coverup Foundation). Hierdoor krijg ik in mijn dekkende foundation toch een mooie glow. Tegelijkertijd geef ik mijn huid extra verzorging.

Ik hoop je snel te zien in de winkel, wellicht bij een van onze workshops!


Schrijf je in op de INGLOT nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je eerste bestelling!*