Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

NEDERLANDSE KLANTEN                         
                                                  

IDEAL
Bij Inglot betaal je je bestelling met iDEAL, wat momenteel de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland is. Voor het betalen met iDeal hoef je je niet te registreren of een account aan te maken, je kunt het direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.  

Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus gewoon enkel en alleen de bezorgkosten. Je naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd en dus houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens. Nog een voordeel is dat het bedrag direct van je rekening wordt afgeschreven en wij meteen kunnen beginnen met het verwerken van jouw bestelling!
 

PayPal
Naast iDEAL kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van onlinebetalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt.


Creditcard
Ook kun je ervoor kiezen te betalen met een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling.

 

BELGISCHE KLANTEN

Bancontact
Belgische klanten van Inglot kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen met bancontact. Je kunt gebruiken maken van bancontact als je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

PayPal
Belgische klanten kunnen ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt.

Creditcard
Belgische klanten kunnen de bestelling ook betalen via een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling. 

Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Uw ontvangt de factuur zowel bij uw e-mail bevestiging van uw order als bij uw bestelling.
Mocht u uw factuur kwijt raken kunt u deze altijd bij ons opvragen.

Waar kan ik mijn actie of kortingscode invullen?
U kunt uw code bij het plaatsen van uw bestelling, in het daarvoor bestemde vakje invullen en klinkt dan vervolgens op toepassen. Het bedrag van de actie- of kortingscode wordt dan met de totaalprijs verrekend.