Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

INGLOT Workshops

Ben jij al bekend met cosmeticamerk INGLOT? INGLOT is een professioneel make-up merk met producten welke dermatologisch getest zijn en vrij zijn van parabenen en allergenen. Bovendien zijn de INGLOT make-up producten niet getest op dieren, want daar houden we niet van. INGLOT is in 60 landen gevestigd met ruim 700 winkels. Het meest kenmerkend aan INGLOT zijn de vele kleuren en oneindig veel mogelijkheden. 

Maak kennis met INGLOT

Maak op een unieke manier kennis met INGLOT. Voor slechts € 9,95* verzorgen wij gedurende 30 minuten een kennismaking én een product advies. Tijdens dit half uur leren we je de basis make-up technieken en geven we je advies welke van onze producten speciaal voor jou geschikt zijn. En als je dan, net als wij, razend enthousiast bent over onze producten en deze gelijk wilt aanschaffen ontvang je ook nog eens 10% korting op al je aankopen.

Boek snel je kennismakingsworkshop in je favoriete winkel en vraag naar de beschikbaarheid. Uiteraard zijn je vriendinnen ook welkom en zorgen wij voor een hapje en een drankje.

*Alleen beschikbaar op maandag tot en met donderdagochtend.

 

Make-up workshops

Wil je op de hoogte zijn van de trends en technieken of weten hoe je een mooie make-up look kunt aanbrengen? Boek dan één van onze workshops.

Tijdens onze professionele make-up workshop maak je gebruik van het gehele INGLOT assortiment: van make-up producten van de hoogste kwaliteit en in vele uitvoeringen en kleuren tot onze professionele brushes en tools voor het aanbrengen van make-up. Tevens ontvang je uitgebreide make-up technieken en hoef je zelf dus helemaal niets mee te nemen. 

Workshop

 Duur Kosten Cadeau

Privé workshop

Max. 3 personen

± 60 min. € 40,00 pp. 15% korting op producten naar keuze*

Groepsworkshop

Min. 4 personen

± 90 min.  € 25,00 pp. 15% korting op producten naar keuze*

Vrijgezellen workshop

Min. 8 personen

± 90 min. € 22,50 pp. Cadeau voor de bruid t.w.v. €50,-

*Accessoires zijn uitgezonderd

 Boek snel je workshop in je favoriete winkel en vraag naar de beschikbaarheid.

 

Feestje? Avondje uit? Festival?

Bij INGLOT kan je ook terecht voor een dag- of avond make-up, bruidsmake-up of een festival look. Reserveer tijdig in één van onze winkels en onze visagisten zullen je make-up professioneel aanbrengen.

Dag- of avond make-up  € 45,00
Feest of festival make-up € 75,00
Bruidsmake-up € 95,00

           

Uiteraard mag je ook zelf een thema bedenken dat bij jou past. Wij worden graag uitgedaagd in onze creativiteit om samen een perfecte look te maken. 

Bel voor het maken van een afspraak naar onderstaande winkels.

INGLOT Amsterdam: 020-7370224

INGLOT Utrecht: 030-7370762

INGLOT Veenendaal: 0318-769286