Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

INGLOT workshops

Wil je op de hoogte zijn van de trends en technieken op het gebied van make-up? Of wil je weten hoe je een mooie make-up kunt aanbrengen? Boek dan een van onze workshops!

Tijdens onze professionele make-up workshop maak je gebruik van het gehele INGLOT assortiment: van make-up producten van de hoogste kwaliteit en in vele uitvoeringen en kleuren, tot onze professionele brushes en tools voor het aanbrengen van make-up. Tevens ontvang je uitgebreide make-up technieken en hoef je zelf dus helemaal niets mee te nemen!

60 minuten workshop - meest gekozen

De meest populaire workshop bij INGLOT is de 60-minuten workshop. Tijdens deze workshop geven onze make-up professionals je advies en zal je altijd iets nieuws leren! Je leert de beste technieken, producten en kleuren bij jouw gezicht & look. Deze workshop kost €60,00 waarvan je ook voor €60,00 aan INGLOT items uit mag kiezen (uitgezonderd cadeaubonnen)! Je krijgt de workshop dus helemaal terug in producten! Boek de 60-minuten workshop in één van de INGLOT stores in Utrecht of Veenendaal.

 • €60,00 pp. waarvan je €60,00 aan producten uitgeeft!
 • Ontvang je workshop helemaal terug in producten
 • Meest gekozen workshop

Privé make-up workshop

De privé make-up workshop van INGLOT is geschikt voor maximaal 3 personen. Tijdens deze workshop nemen we helemaal de tijd voor je. Een opvallende avondlook of liever een flawless dagelijkse look? We adviseren je over producten en kleuren die goed bij je zouden passen. Vervolgens ga je aan de slag met deze producten en leer je jouw make-up look maken. Boek de workshop in één van de INGLOT stores in Utrecht of Veenendaal! Je ontvangt 15% korting op INGLOT producten naar keuze*!

 • Max. 3 personen
 • €45,00 pp.
 • -15% op producten naar keuze*
*Accessoires zijn uitgezonderd

Groepsworkshop make-up

Ben je op zoek naar een gezellige make-up workshop waarbij je veel leert? Boek een groepsworkshop bij INGLOT met minimaal 4 personen. Hier leren jullie samen meer over de nieuwe make-up technieken en krijgen jullie persoonlijke tips. Jullie krijgen make-up adviezen van onze professionals. Boek de groepsworkshop bij onze stores in Utrecht of Veenendaal. Je ontvangt 15% korting op INGLOT producten na afloop van de workshop.

 • Min. 4 personen
 • Max. 4 p. in Utrecht, 6p. in Veenendaal
 • €25,00 pp.
 • -15% op producten naar keuze*!
*Accessoires zijn uitgezonderd

Vrijgezellenfeest make-up workshop

Willen jullie tijdens een vrijgezellenfeest een leuk uitje doen waar je de deur uitloopt met een mooie make-up look en van alles hebt geleerd? Boek dan de Vrijgezellen Workshop met minimaal 8 personen in onze INGLOT store in Veenendaal. Hier gaan jullie ongeveer 1,5 uur aan de slag. Jullie leren hier meer over make-up en gaan zelf aan de slag. Onze professionals adviseren jullie graag! De bruid ontvangt ook nog een leuk cadeau ter waarde van €50,00!

 • Min. 8 personen
 • €22,50 pp.
 • Cadeau voor de bruid t.w.v. €50,00

Opmaken in de winkel

Feestje? Avondje uit? Festival?

Bij INGLOT kun je ook terecht voor een dag- of avond make-up, bruidsmake-up of een festival look. Reserveer tijdig in één van onze winkels en onze visagisten zullen je make-up professioneel aanbrengen. Uiteraard mag je ook zelf een thema bedenken dat jou past. Wij worden graag uitgedaagd in onze creativiteit om samen een perfecte look te maken.

Dag- of avond make-up    € 45,00
Feest of festival make-up € 75,00
Bruidsmake-up   € 95,00

Make-up workshop boeken

Wil je één van onze make-up workshops boeken? Bel dan jouw favoriete INGLOT winkel en vraag naar de beschikbaarheid.

INGLOT Veenendaal: 0318-769286

INGLOT Utrecht: 030-7370762