Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Over Inglot Benelux
INGLOT is een Europees merk en staat voor betaalbare topkwaliteit cosmeticaproducten in heel veel kleuren. Door de luxe uitstraling, kleur en diversiteit aan make-up- en nagelproducten en de geuren en texturen van de verzorgingsproducten, is een bezoek aan een INGLOT-store een beleving. De klant staat altijd centraal en krijgt alle aandacht van onze professionele goed opgeleide medewerkers. De producten worden wereldwijd gebruikt en gewaardeerd door zowel de professionele make-up artists als door de particuliere klant.

INGLOT is wereldwijd vertegenwoordigd in 80 landen met meer dan 800 make-up stores op A-locaties in steden als New York, London, Sydney, Barcelona, Amsterdam, Milaan en vele meer.

Door het succes groeit INGLOT ook in Nederland en daarom zijn wij op zoek naar

 • Store Manager Veenendaal 20-28 uur per week
 • Beauty Advisors Utrecht en Veenendaal 20-24 uur per week

Store Manager Veenendaal
Als Storemanager bij INGLOT Cosmetics ben je verantwoordelijk voor je “eigen” winkel. Samen met je team doe je er alles aan om een klantvriendelijke sfeer neer te zetten en onze mooie producten te verkopen. Je kunt plannen op korte en lange termijn en hebt een duidelijk doel voor ogen.
Binnen INGLOT Cosmetics heb je daarbij veel vrijheid mits je ook je verantwoordelijkheid neemt. Daarin zijn wij anders. Geen omlijnde protocollen maar faciliteiten om het beste uit jezelf te halen en te laten zien wat je in huis hebt. Daarnaast denk en werk je actief mee aan het in de markt zetten van ons wereldwijd succesvolle merk, zoals marketingactiviteiten in de vorm van events, workshops en beurzen.
Vereisten
Je hebt ondernemingszin en bent een organisatietalent, jouw resultaatgerichtheid zorgt voor een positieve vibe. Je weet een perfecte beleving voor de klant te creëren door je team positief te coachen. Je hebt ervaring in het instrueren, motiveren en coachen van een team maar nog belangrijker je gelooft in jezelf en hebt ambitie. Daarnaast ben je integer, communicatief vaardig, accuraat en een commerciële uitblinker. Je bent 20 tot 28 uur per week beschikbaar ook op koopavonden en weekenden, hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal.

Belangrijke eigenschappen
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding of hoger
 • Minimaal 2 jaar ervaring als manager in de Retail 
 • Commercieel
 • Klant- en servicegericht
 • Coachend leider
 • Flexibel
 • Initiatief
 • Pragmatisme
 • Ondernemerschap
 • Resultaatgericht
 • Afgeronde visagie opleiding
Een uitdagende functie in een sterk groeiende wereldwijd succesvolle onderneming. Wij bieden een werkomgeving die bestaat uit een hecht, enthousiast en jong team met een informele werksfeer en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Inglot Benelux biedt een marktconform salaris, een pensioenregeling, en een prestatieafhankelijke bonusregeling. Maar we bieden vooral ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen.

Waar wacht je nog op?
Ben je enthousiast geworden? Als jij de juiste persoon bent om ons team te versterken reageer dan snel met je motivatie, foto en cv naar linda@inglotbenelux.nl.

 
Beauty Advisor INGLOT
Als Beauty Advisor heb je passie voor het vak en passie voor en de klanten. Je bent gastvrij, vakbekwaam en door jouw persoonlijke advies en tips weet je klanten aan je te binden. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt en graag in onze winkels komt. Je neemt initiatief en denkt mee over verbeterkansen voor de winkel en bent een actief gesprekspartner voor je leidinggevende.

Vereisten
Wij zijn op zoek naar gedreven, commerciële talenten voor onze stores in Utrecht en Veenendaal. Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kan zelfstandig werken, maar bent tevens een templayer. Je bent beschikbaar voor 20 tot 24 uur per week en flexibel inzetbaar ook op koopavonden en weekenden. Je woont in omgeving van Utrecht/Veenendaal. Je ziet het als een uitdaging om Inglot in Nederland bekend en geliefd te maken. Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel en een enorme passie voor make-up en ben je op de hoogte van de laatste trends!  


Belangrijke eigenschappen

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als beauty advisor                            
 • Ervaring in de cosmetica branche                               
 • Gerichte visagie/cosmetica opleiding gevolgd/afgerond             
 • Klant- en servicegericht   
 • Flexibel
 • Commercieel
 • Pragmatisch
 • Ondernemend

Dit krijg je van ons
Wij bieden een werkomgeving die bestaat uit een hecht, enthousiast en jong team met een informele werksfeer en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Inglot Benelux biedt een functie in een team met enthousiaste collega’s, een marktconform salaris, een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waar wacht je nog op?
Ben je enthousiast geworden? Als jij de juiste persoon bent om ons team te versterken stuur dan je sollicitatie met je motivatie, foto en cv naar linda@inglotbenelux.nl.