Een make-up primer is de perfecte basis

New arrival! Een make-up primer is een essentiële stap in je make-up routine. De primer zorgt voor een basis laag waardoor je make-up egaal aangebracht wordt. Tegelijktijdig zorgt een primer voor een betere hechting van je foundation aan de huid, waardoor je make-up de hele dag flawless blijft zitten. Onze nieuwe Pore Free Skin Makeup Base heeft al deze eigenschappen en meer! Benieuwd? Lees dan snel verder!

De Pore Free Skin Makeup Base zorgt voor het zichtbaar verminderen van je poriën, fijne lijntjes en oneffenheden. De make-up primer vult als het ware je poriën en fijne lijntjes waardoor er een ‘blurring’ effect ontstaat en je make-up dus pore free is! De verzorgende ingrediënten zorgen voor een gehydrateerd gevoel en daardoor is deze primer ook geschikt voor een gevoelige en/of problematische huid. Verrijkt met vitamine E voor versteviging van de huid en bescherming tegen vrije radicalen en hyaluronzuur voor hydratatie en het herstellen van de huidbarrière.

Hoe gebruik je de Pore Free Skin Makeup Base? Je brengt de make-up primer aan op de gereinigde huid en eventueel na je dagcrème. Na het aanbrengen van de make-up base, breng je je foundation en concealer aan om je basis compleet te maken.  Je kan de primer ook zonder foundation dragen voor ‘smoothing’ effect. Door dit effect neemt de Pore Free Skin Makeup Base ook overtallig talg op, waardoor je huid niet overmatig zal glimmen. Tevens zorgt de primer dat de huid niet uitdroogt of trekkerig aanvoelt. 

Combineer de Pore Free Skin Makeup Base met een foundation van INGLOT voor een optimale werking van de make-up primer. Ga voor de HD Perfect Coverup Foundation voor een dekkende en matte finish. Liever een semi-transparante dekking en een satin finish? Combineer de primer dan met de AMC Cream Foundation! En twijfel je over de juiste kleur foundation? Bestel dan een sample set van de AMC Cream Foundation en test thuis welke kleur het beste bij jouw huid past!