Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Professional Eyelash Curler View larger

Professional Eyelash Curler

8061

New

Professionele wimperkruller

Wil je graag een opvallende en schitterende oogopslag? Gebruik dan de INGLOT Eyelash Curler. Deze professionele wimperkruller zorgt voor een buitengewone krul van de wimpers in een kwestie van seconden. Met een eenvoudige knijp-beweging worden de wimpers getild en gekruld. Hierdoor krijgen de wimpers een prachtige definitie. Voor een natuurlijk, of juist opvallende effect kies je vervolgens de juiste INGLOT mascara voor jouw look.

Eigenschappen & voordelen

  • Professionele wimperkruller
  • Buitengewone krul
  • Eenvoudig
  • Goede definitie

Prijs: 24,99 €

Recensies

Kwaliteit 
2018-09-26

Mooi

Ik heb hele kleine wimpers maar met deze eyelash curler krijg ik er altijd een hele mooie boog in. Ik heb het nu al 2 jaar en het is nog steeds goed.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Professional Eyelash Curler

Professional Eyelash Curler

Zet de Eyelash Curler op je bovenste wimpers (zorg ervoor dat alle wimperhaartjes tussen de klemmetjes zitten) en druk zachtjes de twee klemmetjes dicht voor zo’n 10 à 15 seconden. Zo worden je wimpers omgebogen en zullen ze omhoog krullen. Herhaal dit nog eens voor langduriger resultaat. Na het krullen breng je een Inglot Mascara aan.