Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Over ons


Bring out the brightest version of you! 

De kleuren knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd van natuurlijke ingrediënten die via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. 


Laatste technologie

Inglot is meer dan 30 jaar geleden opgericht door de chemicus Wojtek Inglot in Przemyśl, een klein Pools stadje. Het was zijn missie om zijn eigen revolutionaire en natuurlijke make-uplijn te ontwikkelen. En dat is gelukt! Inglot weet als één van de weinige make-up merken de laatste technologie te combineren met intense en levendige kleuren. Elk product bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en wordt verkocht tegen toegankelijke prijzen. 95% van alle Inglot producten wordt nog steeds in de Poolse ‘Inglot-stad’ Przemyśl gefabriceerd, in state-of-the-art fabrieken.


Indrukwekkende kleuren

De kracht van Inglot is absoluut het indrukwekkende aanbod van verschillende kleurvariaties en make-up producten. De kleuren zijn sterk gepigmenteerd en van zeer hoge kwaliteit. De complete range bestaat uit meer dan 1500 verschillende kleuren! Met meer dan 450 mogelijkheden om je lippen te kleuren, 600 manieren om je ogen beter te laten spreken, en 300 mogelijkheden om je teint te laten stralen. De range nagellakken biedt keuze uit maar liefst meer dan 400 kleuren!


Het Freedom System

Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen, afhankelijk van jouw specifieke beauty need en jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende formaten paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, lipsticks, pressed powders en concealers. De paletten zijn magnetisch, net zoals de vullingen die erin gaan, waardoor je gemakkelijk van samenstelling wisselt.


Laat je nagels ademen

Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die als enige nagellak ter wereld zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. O2M nagellak werd ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt, maar de kleuren zijn daarbij ook schitterend en fashionable.


Graag geziene gast

Tegenwoordig is Inglot over de hele wereld te vinden bij alle grote beauty events, van de catwalks van verschillende fashion weeks, podia van verschillende internationale sterren tot TV sets en Broadway musicals. De producten zijn te koop in wel bijna 60 landen, verspreid over zes verschillende continenten en... ook in Nederland!


Zeer geliefd bij make-upartists

Inglot werkt samen met wereldwijd bekende make-up artists en color consultants om je altijd de nieuwste kleuren en texturen te kunnen bieden.


Alle producten van Inglot vrij van parabenen en allergenen en niet getest op dieren.