Inglot Benelux maakt gebruik van Cookies om uw webervaring te verbeteren. We gaan er derhalve vanuit dat u hiermee akkoord gaat. close

Verificatie

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Voer emailadres in om account te creëren

Verkooppunt worden?


INGLOT is met haar uitgebreide make-up assortiment een enorm succes in meer dan 40 landen wereldwijd. Om het succes verder uit te breiden in de Benelux zijn wij op zoek naar meer verkooppunten. Ben jij werkzaam in de beautybranche of ben je eigenaar van een schoonheidssalon, parfumerie, beautywinkel (of iets in die strekking) en wil je jouw assortiment uitbreiden met de producten van INGLOT? Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen.


Je kunt een INGLOT verkooppunt worden wanneer je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij begrijpen dat je wellicht niet in staat bent ons volledige assortiment op voorraad te nemen. Graag helpen wij je met het samenstellen van een assortiment op maat voor jouw bedrijf, dat goed zal aansluiten op jouw verkoopcapaciteit. Echter, om de brandidentiteit van het merk INGLOT zoveel mogelijk in stand te houden, verwachten wij dat elk verkooppunt minimaal 25% van het totale assortiment afneemt, wat neerkomt op een minimaal investeringsbedrag van €10.000. Dit is inclusief een (op maat gemaakt) display, testers en voorraad.Wat kun je van ons verwachten?

  • Uitgebreide, persoonlijke ondersteuning voor jouw verkooppunt;
  • Bij aanvang van de samenwerking een product- en commerciële verkooptraining op locatie;
  • Twee keer per jaar een partnertraining (incl. nieuwe productlanceringen) in onze Brand Store in Amersfoort.
  • Ondersteuning en het aanleveren van materiaal t.b.v. online en offline marketing uitingen;
  • Correcte levering van jouw (op maat gemaakte) INGLOT display, meubels en voorraad;
  • Een vermelding van jouw verkooppunt op Inglot.nl;
  • Promotie van het merk via diverse kanalen.Aanmelden verkooppunt

Wanneer je je wilt aanmelden als INGLOT verkooppunt, dan verzoeken wij je vriendelijk om DIT FORMULIER volledig in te vullen en naar ons retour te sturen. Op dit aanmeldformulier kun je meer informatie vinden over onze werkwijze en aanmeldprocedure. Aan de hand van de door jou ingevulde antwoorden zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een samenwerking.


Neem het formulier rustig door en vul de vragenlijst zorgvuldig en naar waarheid in. Nadat wij het ingevulde formulier van jou retour hebben ontvangen, nemen wij binnen een aantal dagen contact met je op. Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Leoni Borgstijn via leoni@inglotbenelux.nl.


Let op: onvolledig ingevulde aanmeldformulieren nemen wij niet in behandeling.